verbindt mens en omgeving
EN  FR
Communicatieadviseur regio Eindhoven (3 jaar ervaring)
Connect is een strategisch communicatiebureau met 30 medewerkers, vestigingen in België (Brussel en Hasselt), maar met veel projecten in Nederland.  Zo werken onze communicatieadviseurs voor de A2 Tunnel in Maastricht, VolkerWessels Telecom, de gemeente Roosendaal en voor de Nederlandse provincies Noord-Brabant en Limburg.

Wij zoeken een communicatieadviseur met 3 jaar ervaring in strategische communicatieprojecten voor gemeenten of bedrijven. Je hebt al in teamverband communicatieprojecten uitgevoerd en je weet hoe een communicatieafdeling van een gemeente of bedrijf denkt en werkt. Wij bieden jou een fulltime job in vast dienstverband,  een competitief salaris, groeimogelijkheden en interessante projecten. Je komt regelmatig naar ons kantoor in Hasselt, maar werkt vooral voor onze Nederlandse klanten in Brabant en Limburg. De focus ligt op de brede regio Eindhoven.

Hoe solliciteren:
E-mail t.a.v. Mevr. Ann Vanheel, info@connect.be. Of schriftelijk met CV aan Connect, t.a.v. Mevr. Ann Vanheel, Maastrichterstraat 71, 3500 Hasselt.