verbindt mens en omgeving
EN  FR
Senior communicatieadviseur regio Eindhoven (7 jaar ervaring)
Connect is een strategisch communicatiebureau met 30 medewerkers, vestigingen in België (Brussel en Hasselt), maar met veel projecten in Nederland.  Zo werken onze  communicatieadviseurs voor de A2 Tunnel in Maastricht, VolkerWessels Telecom, de gemeente Roosendaal en voor de Nederlandse provincies Noord-Brabant en Limburg.

Wij zoeken een senior communicatieadviseur met minstens 7 jaar ervaring in strategische communicatieprojecten voor gemeenten of bedrijven. Je hebt een prettig contact met adviesklanten, kan zelfstandig en in team een communicatieaanpak ontwikkelen en je hebt een ruim communicatienetwerk. Wij bieden jou een fulltime job in vast dienstverband, een competitief salaris, groeimogelijkheden en interessante projecten. Je komt regelmatig naar ons kantoor in Hasselt, maar werkt vooral voor onze Nederlandse klanten in Brabant en Limburg. De focus ligt op de brede regio Eindhoven.


Hoe solliciteren:
E-mail t.a.v. Mevr. Ann Vanheel, info@connect.be. Of schriftelijk met CV aan Connect, t.a.v. Mevr. Ann Vanheel, Maastrichterstraat 71, 3500 Hasselt.